Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927106





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Gevaarlijke elektrische aftakkingen : Vragen aan Staatssecretaris Wathelet-Update1
12 januari 2013
Infraxpersoneel kletst uit haar nek en dient te capituleren in het ongeval te Heers.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 1.938.800
Brussel / Hasselt / Heers / Lanaken.

--- Update 1 12:24 13/01/2013
Politie wel degelijk bevoegd.
Dat niet conforme laagspanningaftakkingen wel degelijk een gevaar kunnen betekenen voor de openbare veiligheid is door het ongeval te Laakdal nogmaals bewezen. Dat een loshangende voedingskabel die stroomopwaarts niet beveiligd is tegen kortsluiting, eveneens een gevaar voor personen en goederen betekent is óók bewezen. Een dergelijke loshangende kabel zou iedere voorbijganger moeten opvallen, maar vermits we in een wereld vol egoïsten leven, moeten we van "het volk" wat dat betreft, niets verwachten, als er iets gebeurd, is dat toch bij een ander en als het dan bij hun gebeurt dan laten ze zich door de politiek -sic- uit eigen belang, beïnvloeden!
Stekeblind.
Dat de huichelende maatschappij het niet ziet, kunnen we nog begrijpen, maar dat noch het technisch gemeentepersoneel, noch personeel van Infrax, noch de brandweer én de politie dat ook niet zien, geeft aan dat ze, ofwel niet competent zijn, ofwel het niet mogen zien van hun broodheren! Toch is de politie volgens artikel 15 van het politieambt, zoals wordt bevestigd in een brief van de minister van BZ van 21 december 2012 -die zes maanden tijd nam om te antwoorden-, bevoegd.
En het Parket?
Iedereen die geacht wordt om in het kader van het algemeen belang oog te hebben op de toepassing van de wet is dus stekeblind, óók de politie, nogal wiedes hun burgemeester heeft er financieel belang bij dat het onderhoud van de netten zo weinig mogeljik kost. Als het dan misloopt stuurt het parket een Expert en als die het spel ook meespeelt dan gaan de verantwoordelijken vijuit! 
--- einde update 1

Morsum Magnificat bindt opnieuw de strijd aan tegen de incompetenten van de verdelers van elektriciteit, zeg maar de elektriciteitmaffia. We proberen de wagen tegen de onveilige, gevaarlijke en onwettige openbare elektrische netten opnieuw in beweging te brengen. Naar aanleiding van onze publicaties zijn familieleden van slachtoffers in de pen gekropen en is ook de politiek zich opnieuw in de zaak gaan interesseren.

Infrax.
De maatschappij die zich in het verleden als meest balorige opstelde, was Interelectra waarvan Jo Gebelen al in de begin jaren negentig tegen deze redactie een klacht indiende, maar ze al snel introk. Ondertussen
hebben die maatschappijen diverse constructies opgezet en ze veranderen even snel van pet als van pak. Momenteel zijn we doende met de netten van Inter-Energa en hun werkmaatschappij Infrax en het blijkt, uit zeer recent bewijsmateriaal, dat ze nog altijd op een totaal onverantwoorde wijze te werk gaan. Morsum Magnificat zal dat aan de kaak stellen en publiek maken.

MM_210_09_Wathelet 

Lees alvast ook dit ongeval te Heers waarbij in kort geding een expert werd aangesteld, maar Infrax heeft hier, als de wet ook echt wet is, geen schijn van kans, daar hebben ze nogmaals aangetoond hoe onprofessioneel zij en hun aannemers zijn.

Artikel n° : 01/13/4783
Geplaatst : 19:43 12/01/2013

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 17 januari 2013 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.